‘Van iets ouds iets nieuws maken, daarin zit de uitdaging’

Antoine van den Crommenacker (34) deed MBO Bouwkunde, werkte enige tijd als hulpuitvoerder bij een aannemer, maar koos er in 2005 voor als zelfstandig ondernemer zijn voegbedrijf te starten. “Mooi ambachtelijk werk, waarin ik mezelf nu als volleerd beschouw en in staat ben goed kwalitatief werk af te leveren tegen een concurrerende prijs.” 

Krantenartikel MultivoegOnze opdrachten komen meestal van aannemers en zijn divers. Middelgrote nieuwbouwprojecten, aanbouwen, maar ook sportcomplexen. Ook renovatie en impregneren pakt hij op. “De leukste klus op dat terrein was ongetwijfeld een renovatieproject in Gemert, waar we 86 woningen onderhanden hebben genomen en waar ook het impregneren van de gevels bij hoorde. Maar ik werk ook voor particulieren. Dat zijn veelal bekenden van me en hier in de buurt.” Dat is overigens het werkgebied waar hij de voorkeur aan geeft: de regio. “Het allerbelangrijkste is echter, dat ik eer van mijn werk wil hebben. Niet alleen de klant moet tevreden zijn, ik wil er zelf een goed gevoel bij hebben. Vooral in de particuliere bouw ligt de grootste uitdaging om van iets ouds, weer iets nieuws te maken.”

De concurrentie in de branche is stevig. “Maar ik lever kwalitatief hoogstaand werk en zit prijstechnisch goed. Ik beschouw mezelf daarom als een goede speler op deze markt.”

Bron: Stadkrant Veghel